Deskundig zonadvies

Bij Suntimes doen wij ons uiterste best om onze zonnestudio klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij niet alleen door het hebben van de laatste technieken in onze zonnestudio, maar ook door het geven van zeer deskundig en gratis advies.

Bent u een nieuwe klant door middel van een huidanalyse formulier bepalen wij welke huidtype u heeft en welke zonnebank het meest geschikt is voor u.

Wij gaan ook even met u na of u medicijnen gebruikt die de gevoeligheid van de huid verhogen b.v. antibiotica. Als u twijfelt over u medicijnen adviseren wij u eerst uw huisarts te raadplegen. Zonadvies is belangrijk omdat elke huid van ieder persoon anders is. Uiteindelijk draait het om een mooie en gezonde huid. Er ligt in alle cabines een uv brilletje ter bescherming van de ogen, een gastendoekje met aftersun en een snoepje, ook staat er deodorant en make up reinigingsdoekjes! Onze zonnebanken worden na ieder gebruik professioneel door onze zonneconsulentes gereinigd en is er altijd gratis koffie, thee en gekoeld water.

Ook kunt u bij Suntimes terecht voor de aanschaf van hoogwaardige zonnecosmetica van het merk Devoted Creations.